Investeren in jezelf?

Dat je hebt doorgeklikt naar deze pagina is omdat dat kleine stemmentje van binnen is getriggerd. Je voelt dat er iets moet veranderen.  Je hebt alleen te weinig tijd, te weinig geld of een ander excuus ;-). Ga nu eens in je gevoel zitten en lees wat ik voor je kan betekenen. Voelt het goed? Dan gaan wij samen de eerste stap zetten naar en leven vol plezier, een leven waar dingen makkelijk gaan en leven vol dromen en mogelijkheden.

 

Ik wil een kennismakingsgesprek

Coachingstraject

Coachingstraject

Jouw doel is een leven waarin je vrij bent zodat je de keuzes maakt waar jij je goed bij voelt. Waarin je kiest zonder bang te zijn om anderen teleur te stellen. Waarin je mag genieten van de dingen die jij graag doet. Het kan zijn dat je niet meer weet wie jij ook alweer bent, omdat je te lang naar de stemmen van anderen heb geluisterd en je eigen stem bent vergeten. Het kan zijn dat je juist wél weet wat je wilt, maar dat je niet weet waar te beginnen. Misschien zit je vast door keuzes uit het verleden of verantwoordelijkheden die je vandaag de dag hebt. Of mogelijk doe je al wat je heel blij maakt, maar vergeet jij jezelf in het verhaal.

Je voelt heel vaak van binnen een onvervuld gevoel. Je hebt alles en zou gelukkig moeten zijn, maar je denkt te vaak: ‘Is dit het nou?’ Jij kunt dit veranderen! Dit is een keuze. Kies jij vandaag voor jezelf zodat je niet over 2 jaar nog steeds op dezelfde plek staat als nu! Hoe? Daar ga ik jou bij helpen!

De reis

 

Je Vertrekpunt

Waar kom je vandaan?

Om te bepalen waar de reis naartoe mag, is het belangrijk vast te stellen wat het vertrekpunt is. Welk verhaal vertel jij jezelf iedere dag waardoor jij bepaalde stappen niet durft te nemen? Hoe verdeel jij je energie op de dag? En welke mindset heb je? We breken beperkende gedachtes af en maken de weg vrij voor je ideale bestemming.

 

Je Bestemming

Waar wil je naartoe?

Voordat we de reis uitstippelen ga jij je verdiepen in jouw ideale bestemming. Hoe zie jij jouw ideale leven voor je? We gaan jouw verhaal herschrijven zodat je gaat groeien. We bouwen op mogelijkheden en niet op beperkingen. Als jij eens wist wat er allemaal op jou ligt te wachten? 

 

Jouw Reis

Hoe reis jij graag?

Als we weten waar we vandaan komen en waar we naartoe willen gaan we de reis uitstippelen. Het liefste reis ik comfortabel. Met mogelijkheden om uit te rusten. Waar je af en toe geniet van het uitzicht. En waar je soms een detour neemt. Wij gaan jouw reis invullen zoals deze past bij jou zou zodat je iedere dag een klein stukje aflegt. 

Ik stel een progamma voor jou samen op basis van het door ons gevoerde sparringsgesprek bestaande uit:

– 1 op 1 coachingsgesprekken via Zoom

– 1 op 1 coachingsgesprekken live (optie)

– online programma

– mailcontact & voicemessages.

 

Online Programma

Online Programma

Met mijn online programma kun je zelf aan de slag. De lessen worden per film aangeboden en hebben betrekken op alles wat invloer kan hebben op jouw eigen zelfliefde, mindset en gevoel van vrijheid.

De lessen worden druppelsgewijs aangeboden en bieden je oefeningen, meditaties en inspiratie om toe te passen in je eigen leven.

100% Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Voor al mijn producten sta ik garant! Ik streef 100% tevredenheid na! Daarom durf ik jou te beloven dat je ECHT het verschil gaat maken met mijn cursus. Een sterke mindset, meer durven staan voor wie je bent, meer jezelf zichtbaar durven te maken. Omdat ik zo sterk geloof in mijn coaching bied ik jou een NIET GOED GELD TERUG garantie. Mocht jij na 14 dagen niet tevreden zijn met de cursus of coaching geef ik jou je geld terug!

Recensies

Recensies

“Ik heb Merel haar online cursus inclusief 4 coachingssessies gevolgd. In de cursus geeft ze je praktische handvatten om zelf stappen te ondernemen en met meer plezier en energie door het leven te gaan. De coaching was een mooie aanvulling om persoonlijke struggles aan te pakken. Merel is een fijn persoon om mee te sparren en ze staat altijd voor je klaar om met je mee te denken, ook buiten de sessies om.”

Mylène Bouwman

www.mylenebouwman.nl

“De cursus van Merel is praktisch en fijn om je eigen tempo te volgen. De video’s zijn prettig om naar te kijken en geven je echt een boost als je met jezelf in de knoop zit. Veel van haar punten zijn namelijk erg herkenbaar. Ik zou de cursus zeker aanraden als je op zoekt bent naar meer zelfvertrouwen & rust”

Debra van der Heijden

www.d-socials.nl

Ik zat zo ontzettend diep in bepaalde denkpatronen, dat ik niet eens door had dat ik de had. Ik voelde wel dat er iets niet klopte maar wat dit was? Ik kon er de vinger niet op leggen. Ik ben heel blij dat ik mer Merel kon sparren over mijn situatie. Samen legden we mijn eigen sabotages bloot en kon ik echt gaan bouwen aan mijn eigen leven.

P.

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna Lubben

www.emvrouwerment.nl

“Afgelopen week coaching met Merel gehad. Ik heb het als heel erg prettig ervaren en voede mij heel erg op mijn gemak.Merel luistert aandachtig, stelt kritische vragen en weet je in een gesprek te motiveren!”

Martijn op het Broek

www.nowpicturethis.nl

--Interessant voor jou?--

Interessant voor jou?

Podcast

Iedere maand een podcast die jou helpt richting een mooie mindset, met onderwerpen die te maken hebben over het pakken van je vrijheid, mentale gezondheid, balans in werk, gezin en jezelf. En nog veel meer!

Instagram

Dagelijks ben ik op Instagram te vinden. Ik bespreek onderwerpen die mij opvallen en die jou helpen richting een beter bewustzijn. Volg je mij al?

Merel Spreken

Een inspirerend verhaal waarin ik je mijn reis vertel naar mijn geluk. Mijn reis naar geluk gaat niet om het krijgen van het meeste geld en de meeste spullen. Maar juist om bezig te zijn met minder, maar dan juist met die dingen die je gelukkig maken.

Coaching

1 op 1 coaching in een op maat pakket waarmee we jou gaan bewegen richting je lievelingsleven.

Gratis sparringsgesprek

Plan je gratis sparringsgesprek om samen met mij te bepalen welke route het beste bij jou past.

Meer Merel

Wil je mij beter leren kennen? En ontdekken waarom ik mindset coach ben geworden? 

Gratis Mindset Teaser

Schrijf je in voor mijn Meer Met Meerlol update waarin ik je maandelijks gratis waardevolle informatie stuur, en ontvang direct mijn Mindset Teaser gratis! Met een ebook & videolessen per mail. 

Ik zal je niet platspammen met mail. En word je mij toch zat? Dan schrijf je je gewoon weer uit! Even goede vrienden 🙂